Ευκαιρίες
καριέρας

Βουγιουκλάκειο: Ρινοπλαστική

Η ρινοπλαστική είναι ίσως η πιο κοινή πλαστική επέμβαση και για τα δύο φύλα. Λόγω της κυρίως αισθητικής φύσης της επέμβασης, η ρινοπλαστική στερείται βαθιάς ιστορίας του παρελθόντος και επομένως έντονης ανάπτυξης. Ως αποτέλεσμα, μέχρι πρόσφατα, θεωρούνταν ότι το κατέχουν μόνο λίγοι επαγγελματίες, κάτι που είχε επίσης αντίκτυπο στην τιμή της διαδικασίας.

Τις τελευταίες δεκαετίες, η διαδικασία έγινε δημοφιλής μεταξύ των επαγγελματιών του γιατρού, κυρίως πλαστικών και ΩΡΛ χειρουργών. Μεγάλες εκπαιδευτικές ευκαιρίες εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο, πολλά ζωντανά σεμινάρια και διαδικτυακά σεμινάρια πραγματοποιούνται όλο το χρόνο και σε όλο τον κόσμο.

Υπό συνεχή βελτίωση, η ρινοπλαστική έγινε μια επέμβαση ρουτίνας με προβλέψιμα αποτελέσματα και χαμηλή νοσηρότητα, με εκπληκτική γρήγορη επιστροφή στις εργασιακές και κοινωνικές δραστηριότητες μέσα σε πέντε ημέρες. Μέσα σε πέντε ημέρες, οι περισσότεροι άνθρωποι επιστρέφουν στην εργασία τους και δεν μπορούν να γίνουν αντιληπτοί από τους άλλους ότι έχουν χειρουργηθεί πρόσφατα στο πρόσωπο. Η σωματική δραστηριότητα όπως η γυμναστική μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο. Η γρήγορη επιστροφή στην εργασία, βοήθησε επίσης τους εργαζόμενους ή τους ελεύθερους επαγγελματίες να αποφασίσουν να κάνουν την επέμβαση ρινοπλαστικής πολύ πιο εύκολα σε σύγκριση με το παρελθόν.

Εν κατακλείδι: μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα με το αποτέλεσμα!

Γιώργος Αναστασόπουλος MD

Χειρουργός Ρινοπλαστικής