Ευκαιρίες
καριέρας

45ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο (ΕΣΝΕ)

Η Γ.Κ.Δ.Α. ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΕΙΟ Α.Ε. συμμετείχε στο 45ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο (ΕΣΝΕ) που πραγματοποιήθηκε στις 9-12 Μαϊου στην Κώ. Το προσωπικό της Γ.Κ.Δ.Α. ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΕΙΟ Α.Ε. είχε μια σημαντική παρουσία μέσω των συμμετεχόντων νοσηλευτών ομιλητών σε ένα από τα σημαντικότερα συνέδρια Νοσηλευτικής.

Οι συμμετέχοντες-ομιλητές της κλινικής παρουσίασαν τα παρακάτω ενδιαφέροντα θέματα:
1. Παρουσίαση περιστατικού γυναίκας με νόσο Raynaud,Σκληρόδερμα και ΧΑΑ που υπεβλήθη σε Χολοκυστεκτομή – Παπαδημητροπούλου Ελένη
2. Οξέα Στεφανιαία Σύνδρομα.Η σημασία της έγκαιρης και αποτελεσματικής νοσηλευτικής παρέμβασης. – Καλαϊτζής Νίκος
3. Η Οργάνωση – Εργονομία της χειρουργικής αίθουσας σε ενδοσκοπικά ουρολογικά περιστατικά.Ο ρόλος του νοσηλευτή – Σπυροπούλου Ανδριάννα,Παπαδημητροπούλου Ελένη
4. Δικαιώματα και Υποχρεώσεις Νοσοκομειακών Ασθενών – Αισώπου Στέλλα

Το νοσηλευτικό προσωπικό της Γ.Κ.Δ.Α. ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΕΙΟ Α.Ε. συμμετέχει σε σημαντικά εκπαιδευτικά συνέδρια μέσω του τμήματος εκπαίδευσης της Νοσηλευτικής Διεύθυνσης και πάντα υπό την καθοδήγηση της Διευθύντριας Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κας Αισώπου Στέλλας.

Τέλος ,θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πρώτα από όλα την διοίκηση της κλινικής για τη στήριξη της σε όλη αυτή την προσπάθεια,καθώς επίσης και τις εταιρείες DEMO και Ethical D (Ιατρικά είδη ΕΕ),για την σημαντική συμβολή τους.