Ευκαιρίες
καριέρας

Η Κλινική

Η Γενική Κλινική Βουγιουκλάκειο ιδρύθηκε από τον Νευροχειρουργό Δημήτριο Βουγιουκλάκη το 1975 και παραμένει η μεγαλύτερη ιδιωτική κλινική στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Πλέον έχει αναβαθμιστεί σε πρότυπη νοσηλευτική μονάδα 130 κλινών καλύπτοντας όλες τις ιατρικές ειδικότητες. Διαθέτει πολυδύναμη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και Μονάδα Τεχνητού Νεφρού. Στην Κλινική λειτουργούν τμήματα τόσο του Παθολογικού όσο και του Χειρουργικού τομέα. Διαθέτει πέντε χειρουργικές αίθουσες, από τις οποίες οι τέσσερις είναι άσηπτες και η μία σηπτική.

Η Γενική Κλινική Βουγιουκλάκειο είναι η πιο ολοκληρωμένη πρόταση παροχής υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών στον χώρο της υγείας στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Το Βουγιουκλάκειο είναι οι ασθενείς μας και οι γιατροί μας. Το όραμά μας πέρα από την παροχή άρτιας ιατρικής φροντίδας, είναι η δημιουργία ενός χώρου όπου η ανθρώπινη υγεία αναβαθμίζεται, εκτιμάται και προστατεύεται. Εδώ ο άνθρωπος βρίσκεται στο επίκεντρο της εργασίας μας.

Με εμπειρία στον χώρο της υγείας που αγγίζει τα 50 χρόνια, παρέχουμε τις υψηλότερες προδιαγραφές σε ιατρικές υπηρεσίες, ενσωματώνοντας τις πιο προηγμένες τεχνολογίες στον χώρο της περίθαλψης και της διάγνωσης. Οι αναβαθμισμένες μας εγκαταστάσεις και ο σύγχρονος εξοπλισμός καθιστούν την διαμονή και την θεραπεία κάθε ασθενούς ασφαλή, άνετη και αποτελεσματική.

Στο Βουγιουκλάκειο, η ποιότητα των υπηρεσιών μας δεν είναι απλώς ένας στόχος, αλλά ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητας και των αξιών μας. Κάθε γιατρός, νοσηλευτής και στέλεχος που απαρτίζει την ομάδα μας αντικατοπτρίζει αυτή την αφοσίωση στην ποιοτική φροντίδα και τον σεβασμό προς την ανθρώπινη ζωή.

Σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, οι ασθενείς μας απολαμβάνουν με ασφάλεια και σιγουριά την ιατρική περίθαλψη που τους αξίζει.

Είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε σε κάθε σας βήμα, με υπευθυνότητα, ανθρωπιά και επαγγελματισμό. Στο Βουγιουκλάκειο, η υγεία σας είναι η αποστολή μας.

50 χρόνια κοντά σας