Ευκαιρίες
καριέρας

Κοπή της πίτας

Κοπή πίτας 2023

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, μοιράσαμε χαρά και αισιοδοξία στους νεφροπαθείς μας, προσδοκώντας πιο όμορφες μέρες για όλους μας.

#ΜονάδαΤεχνητούΝεφρού

Κοπή πίτας 2022

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, μοιράσαμε χαρά και αισιοδοξία, προσδοκώντας πιο όμορφες μέρες για όλους μας.

Με δεδομένη την ευαισθητοποίηση της Κλινικής μας για τον αγώνα που δίνουν οι νεφροπαθείς για την υγεία και τη ζωή τους, αλλά και για τη διάδοση της ιδέας της δωρεάς οργάνων, φέτος προσφέραμε στους πάσχοντες συνάνθρωπους μας το βιβλίο του Δημήτρη Στρατούλη «όταν γεννιέσαι τρεις φορές, δωρεά οργάνων – δώρο ζωής»

Από τα έσοδα του βιβλίου ενισχύονται ο Σύλλογος Μεταμοσχευθέντων εκ Νεφρού και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Νεφροπαθών

#ΜονάδαΤεχνητούΝεφρού

Κοπή πίτας 2021

Μοιράσαμε χαρά και αισιοδοξία, προσδοκώντας πιο όμορφες μέρες για όλους μας. #μένουμεασφαλείς #ΜονάδαΤεχνητούΝεφρού #φοράμεμάσκα

Κοπή πίτας 2020

Παρουσία του Νοσηλευτικού, Διοικητικού προσωπικού της Κλινικής, Ιατρών και Συνεργατών πραγματοποιήσαμε την Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου, την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ευχόμαστε η νέα Χρονιά να φέρει Υγεία, Ευημερία, Ευτυχία και Δημιουργικότητα σε όλους τους ανθρώπους, Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε το Έργο μας και, με όλες τις δυνάμεις μας και το 2020, να σας προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Υγείας!

Κοπή πίτας 2019

Παρουσία του Νοσηλευτικού, Διοικητικού προσωπικού της Κλινικής, Ιατρών και Συνεργατών πραγματοποιήσαμε την Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου, την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ευχόμαστε η νέα Χρονιά να φέρει Υγεία, Ευημερία, Ευτυχία και Δημιουργικότητα σε όλους τους ανθρώπους, Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε το Έργο μας και, με όλες τις δυνάμεις μας και το 2019, να σας προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Υγείας!

Κοπή πίτας 2018

Παρουσία του Νοσηλευτικού, Διοικητικού προσωπικού της Κλινικής, Ιατρών και Συνεργατών πραγματοποιήθηκε στις 09/02/2018 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Οι ευχές για τη νέα Χρονιά ήταν Υγεία, Ευημερία, Δημιουργικότητα και δέσμευση όλων η Σκληρή Δουλειά, ώστε και το 2018 να συνεχίσει η Κλινική να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Υγείας.

Κοπή πίτας 2016

Κόψαμε την πίτα μας και φέτος…με χαρά και συγκίνηση…και του χρόνου!